Sagnol sa ospravedlnil za výroky o afrických hráčoch

NETKY.SK • 6 November 2014, 19:19 • 2 min
Sagnol sa ospravedlnil za výroky o afrických hráčoch

PARÍŽ - Tréner francúzskeho futbalového tímu Girondins Bordeaux Willy Sagnol sa ospravedlnil za svoje utorňajšie výroky týkajúce sa afrických hráčov.

slovakia

left justify in out

Bývalý francúzsky reprezentant a finalista majstrovstiev sveta 2006 sa dostal do kontroverzie po tom, ako odpovedal na otázky čitateľov regionálnych novín Sud Ouest, pričom v jednej z nich uviedol: "Africkí hráči sú pripravení bojovať. Futbal je avšak tiež o technike či inteligencii. Jednoducho potrebujete kúsok zo všetkého. Aj trochu dobrej severskej mentality." 

 

Slová tridsaťsedemročného rodáka zo Saint-Étienne nahnevali okrem iných aj trénera Lens Antoine Kombouarého, s ktorým si práve v sobotu zmerajú sily futbalisti Bordeaux. Sagnol sa preto vyjadril k tejto téme aj na štvrtkovej predzápasovej tlačovke. "Ak som niekoho šokoval, ponížil alebo zranil, tak sa potom ospravedlňujem," uviedol bývalý hráč Monaka či Bayernu Mníchov, ktorý však stále trvá na tom, že jeho slová boli nesprávne pochopené. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies