Sagna sa po siedmich rokoch lúči s Arsenalom

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 09:17 • 2 min
Sagna sa po siedmich rokoch lúči s Arsenalom

LONDÝN - Francúzsky futbalový reprezentant Bacary Sagna sa po siedmich rokoch lúči s dresom Arsenalu Londýn. Tridsaťjedenročný obranca, ktorý figuruje v kádri "Les Bleus" na MS v Brazílii, vo štvrtok oznámil, že jeho pôsobenie v klube Premier League sa skončilo.

slovakia

left justify in out

Podľa anglických médií má Sagna namierené do konkurenčného Manchestru City. "Chcel by som sa poďakovať Arsenalu, ktorý bol mojou rodinou, mojím klubom, ktorý ma počas uplynulých siedmich rokov toho tak veľa naučil. Teraz ale nastal čas odísť. Ešte raz jedno veľké ďakujem," napísal Sagna na Twitteri.
      

Pravý obranca prišiel do londýnskeho klubu z francúzskeho Auxerre v roku 2007. Minulý mesiac získal s "Gunners" FA Cup, keď Arsenal v pohárovom finále vo Wembley zdolal Hull City. Informáciu priniesla agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies