Sagna definitívne odchádza z londýnskeho Arsenalu

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 09:12 • 2 min
Sagna definitívne odchádza z londýnskeho Arsenalu

LONDÝN - Francúzsky obranca Bacary Sagna definitívne končí svoju sedemročnú misiu v londýnskom Arsenale, potvrdil svoj odchod z Emirates Stadium počas tohto leta.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročnému pravému bekovi vyprší koncom júna v tíme trénera Arséna Wengera platnosť kontraktu, o jeho služby sa údajne zaujíma Manchester City.

 

"Už to viac nie je tajomstvo, určite opustím Arsenal. Klub sa pokúsil si ma udržať, ale diskusie sa neuberali smerom, akým by som si prial. Už som mal niekoľko telefonátov, prebehlo veľké množstvo špekulácií. Úprimne, bolí ma z toho hlava. Rozhodnem sa ešte pred začiatkom majstrovstiev sveta," povedal francúzsky reprezentant pre denník L'Equipe. 

 

Sagna prišiel do Arsenalu v lete 2007 z AJ Auxerre a za severolondýnsky klub odohral 284 zápasov vo všetkých súťažiach. Vedenie "Citizens" ho oslovilo deň po tom, ako pomohol Londýnčanom ukončiť deväťročné čakanie na trofej - Arsenal sa stal v tejto sezóne víťazom národného pohára (FA Cup-u). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies