Saganovi odovzdali v Abú Zabí zarámovaný dres: Zajazdil si aj na ťave

NETKY.SK • 12 Október 2015, 08:11 • 2 min
Saganovi odovzdali v Abú Zabí zarámovaný dres: Zajazdil si aj na ťave

ABÚ ZABÍ - Zovretá päsť pravačky vozvysok pri preberaní zarámovaného dúhového dresu majstra sveta a koniec famózneho cyklistického roka.

slovakia

left justify in out

Slovák Peter Sagan bol jednou z hlavných hviezd nedeľňajšieho koncosezónneho galavečera Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) v Abú Zabí. "Je ťažký, ale vydám zo seba len to najlepšie, aby som mu výsledkami vzdal poctu," hovoril. Na slávnosti 25-ročnému pretekárovi tímu Tinkoff-Saxo ktosi chýbal. "Som skutočne smutný, že tu dnes večer nemôže byť s nami Tom Boonen. Prajem mu všetko dobré," odkázal Sagan. Belgický veterán tímu Etixx - QuickStep spadol v piatkovej 2. etape na pretekoch Okolo Abú Zabí a musel odstúpiť. Chvíľu bol v bezvedomí.

 

img


Majster sveta z amerického Richmondu Sagan neprišiel oblečený v gala a bol tradične bezprostredný. "Akoby som došiel na motorke," komentoval svoju "motorkársku" bundu. "Motorky mám rád, takisto autá. Ťava? Tá sa ovláda veľmi ťažko," hovoril o jazde na prežúvavcovi, na ktorom v Abú Zabí aj pózoval. "Som šťastnejší než všetci, ktorí sú šťastní zo mňa. Tento večer robí UCI prvý raz a je veľmi fajn," vravel ešte novinárom Sagan. Vyjadrenia aj videá sprostredkovala UCI prostredníctvom sociálnych sietí.

 

img
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies