Saganovci investujú v charitatívnej súťaži

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 14:01 • 2 min
Saganovci investujú v charitatívnej súťaži

BRATISLAVA - Slovenský cyklista Peter Sagan sa vydal do sveta finančných trhov, spoločne s ďalšími členmi tímu Tinkoff-Saxo investuje svoje financie v rámci súťaže v on-line obchodovaní a výťažok z akcie neskôr venuje na charitu.

slovakia

left justify in out

Do aktivity sa zapájajú všetci členovia cyklistického družstva, okrem Petra Sagana napríklad aj jeho brat Juraj, Alberto Contador, Ivan Basso, Matti Breschel či vedenie tímu. Charitatívne on-line obchodovanie organizuje Saxo Bank, ktorá sa špecializuje na tieto produkty.

 

Každý účastník akcie začal so štartovacím kapitálom 1500 eur a obchoduje s akciami. Súťaž tímu potrvá do konca mája a záveru Giro d´Italia. Celkový výnos sa potom venuje na charitatívne účely podľa výberu každého z účastníkov. Momentálne vedie pomyselný investičný pelotón športový riaditeľ tímu Tinkoff-Saxo Tristan Hoffman s výnosom vo výške 19,77 percenta. "Súťaž je takmer tak intenzívna ako dych berúce stúpanie do kopca alebo záverečný šprint na jarných klasikách. Všetci chceme vyhrať a venovať na charitu čo najviac, ako je možné. Teší ma, že doteraz som tým najúspešnejším," zareagoval Hoffman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona