Sagan venoval triumf svokrovi, ktorý má zdravotné problémy

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 14:57 • 2 min
Sagan venoval triumf svokrovi, ktorý má zdravotné problémy

BRATISLAVA - Slovenský cyklista Peter Sagan venoval svoje premiérové víťazstvo v dúhovom drese majstra sveta v nedeľňajších pretekoch Gent - Wevelgem aj otcovi svojej manželky.

slovakia

left justify in out

Ten mal totiž v sobotu v noci infarkt a musel sa podrobiť aj laparoskopickému chirurgickému zákroku. Dvadsaťšesťročný pretekár stajne Tinkoff už tiež vyslovil úprimnú sústrasť rodine a blízkym belgického cyklistu Antoinea Demoitieho, ktorý po nehode v rovnakých pretekoch zomrel.

 

"Peter Sagan venoval nedeľňajšie víťazstvo otcovi svojej manželky, pretože v sobotu v noci mal infarkt a musel sa podrobiť aj laparoskopickému chirurgickému zákroku. Momentálne je jeho stav stabilizovaný. Chceme vás poprosiť aby ste ďalej túto záležitosť nevyšetrovali, jedná sa o súkromie ich rodiny. Ďakujeme za pochopenie," informoval TASR v krátkej tlačovej správe Matej Vyšňa zo spoločnosti DMTC, ktorá Sagana zastupuje.

 

Sagan vyslovil sústrasť i rodine a blízkym Demoitieho. Dvadsaťpäťročný jazdec zomrel po kolízii s motocyklom počas nedeľňajších pretekov. "Správy o jeho smrti ma zarmútili a chcel by som vyjadriť hlbokú sústrasť jeho manželke, rodine, priateľom a tímu. Aj keď budeme musieť počkať na oficiálne vyšetrovanie, ktoré má objasniť presné okolnosti incidentu, myslím, že je to tragická pripomienka pre všetkých, ktorí sú zapojení do cyklistiky, že bezpečnosť jazdcov musí byť ich absolútnou prioritou," uviedol Sagan.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies