Sagan v októbri na exhibičné preteky do Saitamy

NETKY.SK • 26 September 2014, 09:03 • 2 min
Sagan v októbri na exhibičné preteky do Saitamy

SAITAMA - Slovenský cyklista Peter Sagan by mal absolvovať aj tento rok exhibičné kritérium v japonskej Saitame.

slovakia

left justify in out

Pre dvadsaťštyriročného Žilinčana by to malo byť posledné vystúpenie v tíme Cannondale, od budúceho roku bude jazdiť vo farbách zoskupenia Tinkoff-Saxo.

 

V Saitame sa predstavia aj prví dvaja muži celkového hodnotenia na tohtoročnej Tour de France - víťazný Vincenzo Nibali a druhý Jean-Christophe Péraud. Okruh by mal vyhovovať vrchárskym špecialistom - nemali by chýbať Rafal Majka, Michael Rogers, Christopher Froome či Alessandro De Marchi. Z elitných špurtérov by mali do Japonska zavítať aj Marcel Kittel, Alexander Kristoff a Arnaud Démare. 

 

Celkovo bude súťažiť 32 cyklistov z ôsmich tímov z TdF 2014 a 32 japonských jazdcov z miestnych popredných zoskupení. Hlavné preteky budú mať dĺžku 60 km, takže cyklisti absolvujú trojkilometrový okruh 20-krát. Vynovená trať dovedie jazdcov na cieľovú rovinku pred tribúnu v Saitama Super Arena pre 4000 divákov. Informáciu prinieslo oficiálne konto Tour de France na Facebooku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies