Sagan v 5. etape Okolo Kataru na výbornom treťom mieste

NETKY.SK • 9 Február 2012, 23:03 • 2 min
Sagan v 5. etape Okolo Kataru na výbornom treťom mieste

Sagan v 5. etape Okolo Kataru na výbornom treťom mieste - Ostatné športy Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v štvrtkovej 5.

slovakia

left justify in out

imgSlovenský cyklista Peter Sagan obsadil v štvrtkovej 5. etape pretekov Okolo Kataru výborné tretie miesto. Jazdec stajne Liquigas-Cannondale bojoval v záverečnom špurte 160 km etapy z Camel Race Track do Al Khor Corniche o triumf, no nestačil na víťazného Brita Marka Cavendisha a svojho tímového kolegu Daniela Ossa z Talianska.

Pre Cavendisha to bolo už druhé víťazstvo na podujatí. Na čele priebežného poradia sa pred piatkovou záverečnou etapou udržal belgický pretekár Tom Boonen.

Štvrtková etapa nedopadla dobre pre Taliana Filippa Pozzata, ktorý už v jej úvode spadol a previezli ho do nemocnice s podozrením na zlomeninu kľúčnej kosti.

výsledky 5. etapy (Camel Race Track - Al Khor Corniche, 160 km):

1. Mark Cavendish (V.Brit./Sky), 2. Daniel Oss (Tal./Liquigas-Cannondale), 3. Peter SAGAN (SR/Liquigas-Cannondale), 4. John Degenkolb (Nem./Project 1t4i), 5. Rüdiger Selig (Nem./Kaťuša), 6. Allan Davis (Aus./GreenEdge).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies