Sagan sľubuje blízke rozlúštenie otáznika

NETKY.SK • 4 August 2014, 11:01 • 2 min
Sagan sľubuje blízke rozlúštenie otáznika

BRATISLAVA - Slovenský cyklista Peter Sagan sľubuje svojim fanúšikom, že už čoskoro sa dozvedia meno jeho nového pôsobiska. Koncom tohto kalendárneho roka mu končí zmluva s tímom Cannondale, ktorý sa pravdepodobne zlúči s Garmin-Sharp.

slovakia

left justify in out

Sagan môže od 1. augusta rokovať s potenciálnymi záujemcami o jeho služby, najviac sa hovorí o tíme Tinkoff-Saxo. V hre v minulých dňoch mala byť údajne aj Astana.

 

Sagan v noci z nedele na pondelok zavesil na sociálnych sieťach svoju fotografiu v úzkej uličke medzi dvoma domami. "Ako medzi dvoma stenami… Ale už čoskoro sa dozviete, kde budem pôsobiť v novej sezóne. Ešte trochu napätia," pridal text k fotografii. 

 

 

 

 

 

O služby 24-ročného Žilinčana má veľký záujem predovšetkým ruský milionár Oleg Tinkov, ktorý má akcie v tíme Tinkoff-Saxo. Počas posledného víkendu si Rus so Slovákom vymenili na Twitteri odkazy. "Drahí fanúšikovia, chcete, aby som uzavrel zmluvu s Petrom Saganom? Ak dostanem 1000 retweetov, urobím to," napísal v piatok Oleg Tinkov, na čo slovenský cyklista známy aj zmyslom pre humor prostredníctvom svojho oficiálneho konta v sobotu zareagoval: "Oleg, napísali ste, že ma podpíšete s 1000 retweetmi. Nebude to až také jednoduché... Veľa šťastia!!!" Tinkovova podmienka je už dávno splnená a poriadne prekročená. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies