Sagan skončil siedmy na kritériu v Austrálii, v cieli zabával divákov

NETKY.SK • 3 November 2013, 09:42 • 2 min
Sagan skončil siedmy na kritériu v Austrálii, v cieli zabával divákov

NOOSA - Sagan v závere mierne zaostal za najlepšími pretekármi, no v cieli opäť potvrdil povesť šoumena.

slovakia

left justify in out

Slovenský cyklista Peter Sagan z tímu Cannondale obsadil na sobotňajšom exhibičnom kritériu Noosa Subaru Australia Open siedmu priečku. Z triumfu sa na 30 km dlhej trati radoval domáci Robbie McEwen (Orica-GreenEdge), druhý skončil jeho krajan a tímový kolega Leigh Howard, tretí bol ďalší Austrálčan Jonathan Cantwell (Saxo-Tinkoff).
Robbie McEwen sa na chvíľu vrátil z cyklistického dôchodku, aby svojim fanúšikom v Noose predviedol, že zo svojho umenia stále nič nestratil. Sagan v závere mierne zaostal za najlepšími pretekármi, no v cieli opäť potvrdil povesť šoumena. Dvadsaťtisíc divákov po pretekoch potešil spoločnou jazdou s McEwenom na zadnom kolese. Informáciu priniesol portál cyclingnews.com.

Noosa Subaru Australia Open (30 km) - výsledky: 1. Robbie McEwen (Austr./Orica-GreenEdge), 2. Leigh Howard (Austr./Orica-GreenEdge), 3. Jonathan Cantwell (Austr./Saxo-Tinkoff), ..., 7. Peter SAGAN (SR/Cannondale)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies