Sagan sa na najnáročnejšej klasike Paríž-Roubaix predstaví s novým bicyklom

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 16:35 • 2 min
Sagan sa na najnáročnejšej klasike Paríž-Roubaix predstaví s novým bicyklom

PARÍŽ - Peter Sagan sa pokúsi skrotiť Peklo severu na novom bicykli. Líder tímu Bora-Hansgrohe sa na najnáročnejšej klasike Paríž-Roubaix, ktorá je na programe v nedeľu, predstaví na špeciálne upravenom stroji Specialized Roubaix.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok si Sagan spolu s kolegami z nemeckej stajne vyskúšali úseky trate, ktorá je charakteristická 29 prejazdmi po pavé. Dlažobné kocky sú na Paríž-Roubaix hrubšie a ťažšie prejazdné ako na hociktorej inej klasike. V piatok ráno jazdci Bora-Hansgrohe trénovali na klasických cestách a potom sa presunuli do Compiegne, kde strávia posledné hodiny pred nedeľňajším štartom.

 

Hoci v aktuálnej sezóne ešte klasiku nevyhral, Sagan jazdí na jar vo forme a ukázal viacero kvalitných výkonov. V špurte Miláno-San Remo ho zdolal len Poliak Michal Kwiatkowski. Na Okolo Flámska mal nešťastný pád, ktorý ho pripravil o lepší výsledok.

 

Dvojnásobného majstra sveta bude na Paríž-Roubaix podporovať v tíme aj jeho starší brat Juraj a ďalší Slovák Michael Kolář. Zvyšnú zostavu Bora-Hansgrohe tvoria Maciej Bodnar, Marcus Burghardt, Aleksejs Saramotins, Andreas Schillinger a Rudiger Selig.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies