Sagan piaty v 3. etape na pretekoch Okolo Ománu, vyhral Kittel

NETKY.SK • 16 Február 2012, 15:00 • 2 min
Sagan piaty v 3. etape na pretekoch Okolo Ománu, vyhral Kittel

Sagan piaty v 3. etape na pretekoch Okolo Ománu, vyhral Kittel - Ostatné športy Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v 3.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v 3. etape pretekov Okolo Ománu z Al Awabi do Muscat Heights (144,5km) piatu priečku a v priebežnom poradí klesol na druhé miesto.

Štvrtkovú etapu vyhral v záverečnom špurte nemecký pretekár Marcel Kittel pred svojím krajanom Andrem Greipelom, ktorý sa posunul na čelo celkovej klasifikácie s dvojsekundovým náskokom pred Saganom. Tretí skončil Francúz Nacer Bouhanni. Pre Kittela zo stajne Project 1t4i to je druhý triumf v prebiehajúcej sezóne, prvýkrát sa tešil na pretekoch Etoile de Besseges vo Francúzsku.

Druhý slovenský zástupca v pelotóne Peter Velits prišiel do cieľa na 36. priečke a v priebežnom poradí mu patrí 14. miesto (+24 s).

výsledky 3. etapy (Al Awabi - Muscat Heights, 144,5km):

1. Marcel Kittel (Nem./Project 1t4i) 3:23:00 h, 2. Andre Greipel (Nem./Lotto Belisol), 3. Nacer Bouhanni (Fr./FDJ-Big Mat), 4. Tyler Farrar (USA/Garmin-Barracuda), 5. Peter SAGAN (SR/Liquigas-Cannondale), 6. Tom Boonen (Bel./Omega Pharma-Quickstep), ... 36. Peter VELITS (SR/Omega Pharma-Quickstep) všetci rovnaký čas

priebežné poradie:

1. Greipel 9:59:41 h, 2. SAGAN +2 s, 3. Bouhanni +8, 4. Baden Cooke (Aus./GreenEdge) +9, 5. Tom Jelte Slagter (Hol./Rabobank) +11, 6. Tony Gallopin (Fr./RadioShack-Nissan) +12, ... 14. VELITS + 24.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies