Sagan odštartuje sezónu v Austrálii na Tour Down Under

NETKY.SK • 19 November 2016, 15:57 • 2 min
Sagan odštartuje sezónu v Austrálii na Tour Down Under

BERLÍN - Slovenský cyklista Peter Sagan absolvuje v januári prvé preteky v drese svojho nového zamestnávateľa, stajne Bora-Hansgrohe.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majster sveta sa po druhý raz v kariére postaví v Austrálii na štart Tour Down Under, kde v roku 2010 debutoval medzi profesionálmi. Následne sa plánuje koncentrovať na jarné klasiky Miláno - San Remo, Okolo Flámska s Paríž - Roubaix. "Miláno - San Remo je špeciálne, no lotéria," citoval slová 26-ročného jazdca internetový portál radsport-news.com. V roku 2013 obsadil Sagan na podujatí druhú priečku.

 

Na Okolo Flámska čaká Sagana obhajoba víťazstva a na "kráľovnej klasík" Paríž - Roubaix sa musel v roku 2016 uspokojiť s jedenástym miestom.

 

V lete na 103. ročníku Tour de France chce Sagan získať šiesty zelený dres v rade, čím by sa vyrovnal legendárnemu nemeckému cyklistovi Erikovi Zabelovi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies