Sagan možno pôjde k Alonsovi, zatiaľ to nepotvrdili

NETKY.SK • 28 Január 2014, 11:34 • 2 min
Sagan možno pôjde k Alonsovi, zatiaľ to nepotvrdili

BRATISLAVA - Slovenského cyklistu Petra Sagana možno čaká zaujímavá budúcnosť spojená s novým Teamom Alonso.

slovakia

left justify in out

Od sezóny 2015 by sa mal podľa špekulácií médií čerstvo 24-ročný Sagan stať členom tohto tímu s gážou 3,3 mil. eur v rokoch 2015 a 2016. Informuje o tom špecializovaný server cyclingnews.com na základe informácií zo stránky Tuttobiciweb. Či ide o pravdivú informáciu alebo len neoverené dohady, ukáže čas.

Cyclingnews.com už kontaktoval predstaviteľov novotvoriaceho sa Alonsovho tímu, ale tí sa k údajnej dohode so Saganom odmietli oficiálne vyjadriť. Úradujúci športovec roka na Slovensku Peter Sagan je momentálne zmluvne zviazaný s talianskym tímom Cannondale, v ktorého drese si vybojoval zatiaľ všetky úspechy v profesionálnom pelotóne vrátane dvoch prvenstiev v bodovacej súťaži na Tour de France. Kontrakt s Cannondalom Saganovi vyprší koncom roka 2014. Potom bude mať voľné ruky. 

Sagan sa vlani niekoľkokrát stretol s dvojnásobným majstrom sveta formuly 1 Fernandom Alonsom, dokonca spolu absolvovali v Maranelle testovaciu jazdu v monoposte Ferrari. Najlepší slovenský cyklista v tejto súvislosti na vyhlásení ankety Zlatý pedál v závere minulého roka diplomaticky povedal: "Uvidíme, čo prinesie budúcnosť, človek sa musí pozerať aj dopredu. Všetko je o rokovaniach. Nehovorím, že by som mal odísť z tímu Cannondale. Existuje nádej, že zostanem. Ľudia však nie sú slepí, videli nás s Fernandom a mohli si veľa vecí pomyslieť. Nateraz je však otvorených veľa ciest. Mám ponuky od viacerých tímov."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies