Sagan má na klasikách nového súpera, hlási sa Tony Martin

NETKY.SK • 8 Január 2016, 11:47 • 2 min
Sagan má na klasikách nového súpera, hlási sa Tony Martin

BRATISLAVA - Nemecký časovkársky špecialista Tony Martin sa v sezóne 2016 poobzerá po nových výzvach. Niekoľkonásobný majster sveta v individuálnej časovke bude konkurentom slovenského jazdca Petra Sagana v jarných kockových monumentálnych klasikách - Okolo Flámska a Paríž - Roubaix.

slovakia

left justify in out

"Chcem si vyskúšať nové veci, to je dôvod, prečo som na konci sezóny oslovil tím. Budem jazdiť na etapových i jednodňových pretekoch, pôjdem aj prípravné klasiky Omloop Het Nieuwsblad a Dwars door Vlaanderen. Ak všetko pôjde podľa plánu, chcem sa zúčastniť na Gent - Wevelgem, Okolo Flámska a Paríž - Roubaix," cituje jazdca tímu Etixx - Quick-Step server cyclingnews.com.

 

Víťaz niekoľkých etáp na Tour de France sa doteraz v kariére objavoval na klasikách len sporadicky, v roku 2008 sa predstavil na Dwars door Vlaanderen. Na vlaňajšej "starej dáme" však ukázal, že sa vie popasovať aj s mačacími hlavami, keď vyhral etapu do Cambrai a po prvý raz si obliekol žlté tričko. "Jar bude skúškou, v prípade, že signály budú pozitívne, rád by som v tom pokračoval. Najprv však musím získať nejaké skúsenosti," dodal nemecký jazdec s prezývkou "Panzerwagen".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies