Sagan je okrem titulov majstra sveta hrdý aj na svojho novorodeného syna. Pochválil sa na sociálnej sieti

NETKY.SK • 25 Október 2017, 18:14 • 2 min
Sagan je okrem titulov majstra sveta hrdý aj na svojho novorodeného syna. Pochválil sa na sociálnej sieti

BRATISLAVA - Slovenský cyklista, ktorý vybojoval historicky tretí titul majstra sveta v neprerušenej sérii má so svojou manželkou Katkou syna.

slovakia

left justify in out

Práve dnes je deň, kedy sa rozrástla rodina nášho skvelého cyklistu a majstra sveta Petra Sagana. Narodil sa mu syn Marlon. 

 

"Naša rodina sa dnes rozrástla! S Katkou sme veľmi šťastní, že vám môžeme oznámiť narodenie Marlona. Náš syn aj Katka sú v poriadku," oznámil na svojom facebooku hrdý otec Peter Sagan. 

 

 

Katarína Saganová rodila v Monaku. O tom, že prominentný pár čaká svojho prvého potomka, oznámili manželia 20. júna tohto roku. Malý Marlon sa narodil takmer po dvoch rokoch od svadby Saganovcov, ktorá sa uskutočnila 11. novembra 2015. Správa o narodení dieťaťa spôsobila v rodine nadšenie. 

Peter Sagan po dovŕšení majstrovského zlatého hetriku v septembri na svetovom šampionáte v nórskom Bergene ukončil sezónu s vysvetlením, že chce byť so svojou manželkou pred pôrodom aj počas neho. Z rovnakého dôvodu sa nezúčastnil na utorkovom galavečere UCI v čínskom Kuej-lin, kde vyhlasovali najlepších cyklistov roka 2017. Sagan ako majster sveta sa prítomným prihovoril aspoň na diaľku, že ďakuje za podporu. Svoju neúčasť vysvetlil radostným očakávaním, ktoré sa čoskoro naplnilo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies