Sagan bude prvýkrát v jednom drese s Contadorom

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 16:42 • 2 min
Sagan bude prvýkrát v jednom drese s Contadorom

KODAŇ - Slovenský cyklista Peter Sagan absolvuje tohtoročnú premiéru na podujatí WorldTour na Tirreno - Adriatico.

slovakia

left justify in out

Tradičné talianske preteky oslavujú 50. výročie, začnú sa tímovou časovkou v stredu 11. marca a vyvrcholia individuálnou v utorok 17. marca.

 

Peter Sagan bude spoločne s Albertom Contadorom kapitánom tímu Tinkoff-Saxo. Oba veľké hviezdy sa objavia bok po boku v jednom pelotóne v rovnakom drese prvýkrát. Spoločnosť im budú robiť aj ďalšie známe mená z družstva ruského miliardára Olega Tiňkova - Ivan Basso, Roman Kreuziger, Daniele Bennati, Maciej Bodnar, Christopher Juul-Jensen a Matteo Tosatto. Táto zostava má jasné ciele na úspechy v etapách i celkovom poradí. 

 

"Na Tirreno - Adriatico posielame silný tím. Alberto a Peter sú samozrejme prominenti, ale mená ako Kreuziger a Basso i ďalší členovia družstva sľubujú, že budeme miešať karty," uviedol v tlačovej správe tímový manažér Tinkoff-Saxo Bjarne Riis, podľa ktorého by mohli viaceré etapy svojim profilom a záverom vyhovovať práve Petrovi Saganovi. "Profil nám umožňuje mať v jedných pretekoch v tíme Alberta i Petra," dodal Bjarne Riis. 

 

Podujatie, ktoré je známe ako "preteky dvoch morí", sľubuje skvelé divadlo, prvýkrát sa v jednom pelotóne stretnú tento rok Alberto Contador, Chris Froome, Vincenzo Nibali a Nairo Quintana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies