Sagan bude mať o súpera menej, Degenkolb definitívne vynechá jarné klasiky

NETKY.SK • 4 Február 2016, 11:35 • 2 min
Sagan bude mať o súpera menej, Degenkolb definitívne vynechá jarné klasiky

BRATISLAVA - Slovenský majster sveta v cestnej cyklistike Peter Sagan bude mať v jarnej fáze sezóny o jedného vážneho súpera menej, Nemec John Degenkolb potvrdil neúčasť na jarných klasikách.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný jazdec tímu Giant-Alpecin sa zotavuje z januárového incidentu, keď jeho a ďalších piatich kolegov zrazil počas sústredenia v španielskom mestečku Calp v protismere automobil 73-ročnej britskej vodičky. Degenkolb takmer prišiel o časť ukazováka na ľavej ruke, podstúpil chirurgický zákrok tržnej rany na stehne a zlomenej ramennej kosti.

 

"Proces hojenia prebieha veľmi dobre a podľa očakávaní. Včera som bol schopný sadnúť si na trenažér, aby som nevypadol z rytmu. Každý, kto pozná moje ambície, vie, že chcem byť naspäť až vtedy, keď bude schopný dosahovať najlepšie výsledky. Takže preferujem využiť čas na úplné doliečenie," uviedol Degenkolb na svojej oficiálnej stránke na facebooku. Rodák z Gery vlani na jar triumfoval na monumentoch Miláno - San Remo a Paríž - Roubaix.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies