Sagan bol štvrtý v 7. etape Okolo Kalifornie

NETKY.SK • 20 Máj 2018, 08:50 • 2 min
Sagan bol štvrtý v 7. etape Okolo Kalifornie

SACRAMENTO - Slovenský cyklista Peter Sagan z tímu Bora-hansgrohe obsadil štvrté miesto v záverečnej 7. etape pretekov Okolo Kalifornie. V šprintérskej koncovke v Sacramente si po etapový triumf došpurtoval Kolumbijčan Fernando Gaviria (Quick-Step).

slovakia

left justify in out

Celkovým víťazom sa stal jeho krajan Egan Bernal z tímu Sky. Sagan pri svojej deviatej účasti na podujatí zostal prvýkrát bez etapového víťazstva.

 

Gaviria sa na cieľovej páske o pár centimetrov presadil pred Nemcom Maximilianom Walscheidom (Sunweb), tretí finišoval Austrálčan Caleb Ewan (Mitchelton-Scott). Kolumbijčan tak skompletizoval víťazný hetrik, v Kalifornii dominoval aj v úvodnej a piatej etape.

 

Rekordér v počte etapových triumfov na tomto podujatí Peter Sagan skončil tesne mimo pódiového umiestnenia, okrem sobotňajšej štvrtej priečky vybojoval ešte dve tretie a ďalšie štvrté miesto. V bodovacej súťaži skončil s 32 bodmi rovnako štvrtý, ovládol ju so 45 bodmi Gaviria.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies