Safronov zo Zvolena do KHL, bude hrať za Amur Chabarovsk

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 12:15 • 2 min
Safronov zo Zvolena do KHL, bude hrať za Amur Chabarovsk

CHABAROVSK - Ruský hokejista Kirill Safronov nebude pokračovať v kariére v drese extraligového tímu HKM Zvolen. Spod Pustého hradu sa sťahuje do KHL, kde bude v budúcej sezóne obliekať dres Amuru Chabarovsk spoločne s trojicou Slovákov Michelom Miklíkom, Rastislavom Špirkom a Marcelom Haščákom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný bek prišiel do Zvolena v polovici februára. V základnej časti stihol odohrať sedem stretnutí, v ktorých si pripísal dve asistencie. Zvolenčania narazili v play off na neskoršieho vicemajstra z Nitry, s ktorým prehrali 0:4 na zápasy a ich cesta za obhajobou titulu sa skončila. O jeho prestupe do Amuru informoval oficiálny web ruského klubu. 

 

Kirill Safronov pôsobil v minulosti v KHL v Chanty-Mansijsku, Novosibirsku či Petrohrade. V roku 1999 ho draftoval v 1. kole z 19. miesta klub Phoenix Coyotes, v NHL odohral 35 zápasov s bilanciou 2+2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies