Šafárik zodpovedný za predraženú IT konferenciu sa vzdal funkcie v Národnom holdingovom fonde

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 18:10 • 2 min
Šafárik zodpovedný za predraženú IT konferenciu sa vzdal funkcie v Národnom holdingovom fonde

BRATISLAVA - Konateľ spoločnosti Národný holdingový fond, s.r.o., Branislav Šafárik sa v utorok vzdal funkcie. Informovala o tom šéfka komunikačného oddelenia Slovak Business Agency Dominika Bizíková.

slovakia

left justify in out

"Správna rada zasadne v najbližších dňoch. Následné kroky budú vykonané v súlade so Stanovami SBA a Obchodným zákonníkom," doplnila.


Ako minulý týždeň informovala RTVS, Branislav Šafárik, zodpovedný za predraženú IT konferenciu TechMatch, odstúpil z funkcie šéfa SBA po tom, čo vyšlo najavo, že obstarávanie na 1,5 milióna eur bolo zrejme vopred dohodnuté. Po mediálnom tlaku Šafárikovi stopli kompetencie a nakoniec musel z agentúry odísť. Avšak len do vedľajšej kancelárie. Šafárik bol vo fonde konateľom a podľa informácií RTVS stále pracoval aj na niektorých projektoch SBA. Nebol však jej interným zamestnancom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies