Šachtar Doneck odohrá tohtoročné domáce zápasy v Charkove

NETKY.SK • 30 Január 2017, 15:09 • 2 min
Šachtar Doneck odohrá tohtoročné domáce zápasy v Charkove

Kyjev - Ukrajinský futbalový klub Šachtar Doneck odohrá všetky domáce zápasy v tomto kalendárnom roku v Charkove na štadióne Metalistu. Prvý duel v novom prechodnom domove, ktorý leží 300 km severozápadne od Donecka a bol jedným z dejísk EURO 2012, absolvuje Šachtar 23. februára. Pôjde o odvetu 16-finále Európskej ligy UEFA 2016/2017 s Celtou Vigo.

slovakia

left justify in out

Šachtar Doneck nemôže hrať domáce zápasy vo svojej aréne od vypuknutia ozbrojeného konfliktu na východe krajiny v roku 2014. Hráči popredného ukrajinského klubu doposiaľ absolvovali domáce zápasy v Ľvove a tréningové centrum mali v hlavnom meste Kyjeve.

 

"Domáce zápasy v roku 2017 odohráme v Charkove, keďže v tomto regióne má náš klub silné zázemie masívnu fanúšikovskú podporu," uviedol výkonný riaditeľ Šachtaru Sergej Palkin.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies