Sacha Baron Cohen odkladá nakrúcanie Bedárov, prišiel o hlas

NETKY.SK • 19 Jún 2012, 06:15 • 2 min
Sacha Baron Cohen odkladá nakrúcanie Bedárov, prišiel o hlas

Sacha Baron Cohen odkladá nakrúcanie Bedárov, prišiel o hlas - Celebrity Britský herec a komik Sacha Baron Cohen sa zatiaľ nemôže zúčastniť na nakrúcaní filmového muzikálu Bedári, pretože prišiel o hlas. Režisér pripravovanej snímky Tom Hooper od všetkých

slovakia

left justify in out

img

Britský herec a komik Sacha Baron Cohen sa zatiaľ nemôže zúčastniť na nakrúcaní filmového muzikálu Bedári, pretože prišiel o hlas. Režisér pripravovanej snímky Tom Hooper od všetkých účinkujúcich požaduje živé spievanie pred kamerami a nie len otváranie úst na vopred nahranú skladbu v štúdiu. Scéna je preto hotová až vtedy, keď je každý tón a herecký výkon perfektný. Aj preto museli nakrúcanie scén s Baronom Cohenom presunúť, až kým sa herec úplne nezotaví. "Je to veľmi nepríjemné, pretože nové termíny nakrúcania zas nevyhovujú ďalším spevákom, pretože majú vtedy prioritnejšie záväzky," uviedol zdroj zo štábu.

Sacha Baron Cohen sa v Bedároch predstaví ako pán Thénardier - otec Éponine (Samantha Barks) a Azelmy (Catherine Woolston). Jeho manželku si zahrá Helena Bonham Carter. Hlavné úlohy v snímke, ktorú nakrútia podľa muzikálu na motívy románu francúzskeho spisovateľa Victora Huga, stvárnia Hugh Jackman (trestanec Jean Valjean) a Russell Crowe (pomstychtivý inšpektor Javert). Americká herečka Anne Hathaway si zahrá Fantine - matku, ktorá obetuje všetko pre to, aby sa postarala o svoju dcéru (Amanda Seyfried) a dokonca sa uchýli k prostitúcii. Scenár snímky napísal William Nicholson, ktorý má na svojom konte dve oscarové nominácie - z roku 1994 za adaptovaný scenár romantickej drámy Krajina tieňov (1993) a z roku 2001 za pôvodný scenár historickej dobrodružnej drámy Gladiátor (2000). Americká premiéra filmového muzikálu je naplánovaná na 14. decembra 2012. Slovenskí diváci a diváčky si ho môžu v kinách pozrieť od 31. januára 2013.

Sacha Baron Cohen je známy najmä troma kontroverznými satirickými postavami - ako britský rapper z predmestia Ali G, kazašský reportér Borat a rakúsky homosexuálny fashionista Brüno. Najnovšie svoju pozornosť obrátil na diktátorský režim v komédii Diktátor (2012).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona