Sacchi neverí, že Neapol získa taliansky titul

NETKY.SK • 4 December 2015, 11:47 • 2 min
Sacchi neverí, že Neapol získa taliansky titul

NEAPOL - Slávny bývalý tréner milánskeho AC Arrigo Sacchi neverí, že futbalisti SSC Neapol môžu v tejto sezóne získať majstrovský titul v najvyššej talianskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Zverenci Maurizia Sarriho sa v pondelok vďaka triumfu nad Interom Miláno (2:1) dostali na vedúcu pozíciu v poradí Serie A prvýkrát za 25 rokov, post lídra budú obhajovať v nedeľnom stretnutí 15. kola na bolonskej pôde s výkopom už o 12.30 h.

 

"Muselo by sa stať niečo nezvyčajné, aby Neapol dobyl Scudetto. Aj ich kouč to vie, takže nikto nemôže žiadať nereálne. Existuje predsa dôvod, prečo ACF Fiorentina, AS Rím a SSC dovedna nemajú ani polovicu majstrovských primátov Interu. Musí byť príčina, prečo Neapol 25 rokov chýbal na čele prvoligovej tabuľky. Víťazná mentalita je v DNA klubu. Koľko súčasných hráčov SSC si v aktívnej kariére pripísalo významnú trofej?" spýtal sa 69-ročný Sacchi na webe football-italia.net.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies