Sabo sa lúčil so Spartakom Trnava: Ďakujem za krásne roky

NETKY.SK • 10 August 2015, 10:51 • 2 min
Sabo sa lúčil so Spartakom Trnava: Ďakujem za krásne roky

TRNAVA - Stredopoliar Erik Sabo absolvoval v nedeľňajšom zápase 4. kola futbalovej Fortuna ligy rozlúčku so Spartakom Trnava, ktorý remizoval na pôde FK Senica 0:0. Člen širšieho kádra reprezentácie odletel už na druhý deň do Solúna, kde bude v miestnom klube PAOK novým spoluhráčom krajana Róberta Maka.

slovakia

left justify in out

Dres, v ktorom odohral duel v Senici, venoval všetkým fanúšikom Spartaka. Prevzal ho sekretár oficiálneho fanklubu Štefan Horváth. "Mám predstavu, že mu nájdeme zodpovedajúce miesto v sieni slávy, ktorá by mala byť na novom štadióne," uviedol pre www.spartak.sk Horváth.

 

"Chcem poďakovať všetkým priaznivcom Spartaka za krásne roky strávené v klube. Želám Trnave len to najlepšie a ľuďom, aby sa na novom štadióne čo najskôr dočkali ligového titulu," vravel po stretnutí Sabo.

 

O jeho transfere klub informoval už v sobotu, hráč však po dohode ešte pomohol tímu v Senici. "Máme zmiešané pocity, nakoľko išlo o môj posledný duel v drese Spartaka. Chcel som, aby sme toto stretnutie vyhrali, ale v súčasnej situácii je pre tím asi aj jeden bod zo súperovho ihriska dobrý," uviedol Sabo pre oficiálnu stránku Spartaka.

 

Hralo sa v obrovskej horúčave. "Už v Grécku na pôde PAOK-u sme hrali vo veľkom dusne, ale v Senici to bolo ešte horšie. Kapitán súpera Petr Pavlík dokonca skolaboval počas zápasu, to hovorí za všetko," dodal Sabo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona