Sabo napokon do Beitaru nepôjde, prežíva náročné obdobie

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 09:40 • 2 min
Sabo napokon do Beitaru nepôjde, prežíva náročné obdobie

SOLÚN - Slovenský futbalista Erik Sabo napokon nebude pôsobiť v izraelskom klube Beitar Jeruzalem. Grécke médiá o jeho odchode z PAOK-u Solún informovali v nedeľu ako o hotovej veci, no podľa stredajšieho vydania denníka Šport je všetko inak.

slovakia

left justify in out

Beitar mal o reprezentačného stredopoliara dlhodobý záujem a podľa nedeľňajších správ mal byť Sabov odchod na hosťovanie spečatený. "Táto možnosť tu bola, ale nejdem tam. Vedenie klubu nechalo rozhodnutie na mne, netlačilo na mňa. Osobne si myslím, že mám na kvalitnejšiu súťaž. Navyše som si nedokázal predstaviť, že v krajine na Blízkom východe strávim štyri roky. Rozhodne by som sa na tak dlho neupísal klubu z Jeruzalemu," povedal pre Šport Sabo.

 

Do PAOK-u Solún prišiel z Trnavy minulý rok v lete po tom, ako Spartak vypadol v predkole Európskej ligy práve s gréckym tímom. Za trénera Igora Tudora na jeho lavičke ešte hrával, no po príchode Vladimira Iviča trávil oveľa viac času na lavičke. "Nerozumiem, čo sa stalo, prečo ma nový tréner ignoroval, nedostal som od neho šancu ukázať sa," pokračoval Sabo.

 

Slovenský reprezentant neprežíva najlepšie obdobie. V Solúne nemá isté miesto a padla aj alternatíva prestupu do Dinama Tbilisi, ktoré vedie Juraj Jarábek. V Grécku navyše zostal sám, keďže snúbenica so synom zostali na Slovensku a spoluhráč Róbert Mak odletel do Petrohradu. "Nie som v najlepšom období, ale myslím pozitívne. Možnosť zamieriť do Dinama Tbilisi padla, do Jeruzalemu som nechcel ísť ja a v PAOK-u zrejme miesto nemám. Nič príjemné. Debatujem o všetkom s manažérom i klubom, aby som mal niekde pevné miesto a konečne sa plne koncentroval na futbal. Ťažko povedať, či to bude jasnejšie o týždeň, dva," dodal Sabo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies