Sabellovi chýbali iba góly, chválil Messiho

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 12:59 • 2 min
Sabellovi chýbali iba góly, chválil Messiho

RIO DE JANEIRO - Aj napriek tomu, že jeho zverenci ťahali vo finále MS v Brazílii za kratší koniec, tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Alejandro Sabella nešetril slovami chvály na adresu svojich hráčov.

slovakia

left justify in out

Jediné, čo v nedeľu chýbalo v hre Lionela Messiho a spol., boli podľa Sabellu góly.
     

"Hráči odohrali fantastický šampionát. Nikto ich nemôže za nič viniť. Dnes sme doplatili na to, že sme nepremenili šance. S výnimkou toho som na výkon mužstva veľmi hrdý. Môžu sa vrátiť domov so zdvihnutými hlavami a pozrieť sa navzájom každý každému do očí. Pre to, aby Argentína získala vytúženú trofej, urobili všetko," nechal sa počuť Sabella na pozápasovej tlačovej konferencii.
     

Najväčšiu šancu mal útočník Gonzalo Higuain, ktorý v 20. minúte nevyužil chybné odhlavičkovanie Toniho Kroosa a v čistej šanci zoči-voči brankárovi Manuelovi Neuerovi zaváhal. "Hoci mal súper loptu na kopačkách častejšie, bol to vyrovnaný zápas. Škoda Gonzalovej šance, možno by potom duel vyzeral úplne inak. O výsledku vo finálových stretnutiach rozhodujú detaily a tie Nemci predviedli lepšie," dodal Sabella.
     

Argentínsky kouč pochválil aj kapitána Messiho, ktorý v nedeľu predviedol iba mdlý výkon. "Zlatú loptu pre najlepšieho hráča turnaja si zaslúži na sto percent. Do finále sme sa dostali najmä jeho zásluhou. On doviedol tím tam, kde sme mohli siahať na tú najcenejšiu trofej. Už teraz patrí medzi legendy, nemusí získať majstrovský titul ako Maradona," povedal Sabella na Messiho adresu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies