Sabella na budúci týždeň rozhodne o svojej budúcnosti

NETKY.SK • 20 Júl 2014, 10:49 • 2 min
Sabella na budúci týždeň rozhodne o svojej budúcnosti

BUENOS AIRES - S blížiacim sa septembrovým prípravným stretnutím s Nemeckom si tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Alejandro Sabella uvedomuje naliehavosť rozhodnutia o svojej budúcnosti.

slovakia

left justify in out

Sabella v piatok oznámil novinárom, že premýšľa nad svojou budúcnosťou a na budúci týždeň sa má stretnúť s prezidentom Argentínskej futbalovej federácie Juliom Grondonom. "Viem, že je naplánovaný priateľský zápas. Uprostred budúceho týždňa budem hovoriť s Juliom," povedal Sabella. "Je to situácia, ktorá už nemôže čakať. Cez víkend budem o tom premýšľať," dodal 59-ročný kormidelník Argentíny, ktorá prehrala vo finále svetového šampionátu s Nemeckom 0:1 po predĺžení.
      

Argentína bude hrať práve proti Nemecku 3. septembra v Düsseldorfe stretnutie, ktoré domácemu tímu a aktuálnemu svetovému šampiónovi má slúžiť ako príprava pre začiatkom kvalifikácie na Euro 2016. Predstavitelia Argentínskeho futbalového zväzu sa nechali, počuť, že chcú aby Sabella zostal trénerom reprezentácie a pripravil mužstvo na Copa America, ktorá sa uskutoční na budúci rok v Čile. "Som na to hrdý, ale to nestačí. Musím mať pocit, že môžem mužstvu niečo dať," dodal Sabella.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona