Sabatini: Pjanič zostane v AS Rím

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 15:36 • 2 min
Sabatini:  Pjanič zostane v AS Rím

RÍM - Futbalista z Bosny a Hercegoviny Miralem Pjanič bude aj naďalej pôsobiť v AS Rím. Športový riaditeľ "vlkov" Walter Sabatini tak dementoval správy, že kreatívny stredopoliar prestúpi v lete do francúzskeho klubu Paríž St. Germain. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

"Vo futbale sú prekvapenia na dennom poriadku, ale hovoríme s hráčom každý deň a myslím, že ešte do konca sezóny získame pozitívny výsledok. Všetko oznámime do konca mája," cituje Sabatiniho taliansky denník Corriere Dello Sport. "Ak by sme čakali až do začiatku majstrovstiev sveta, tak by sa veci výrazne skomplikovali."
      

Pjanič bol hviezdou piatkového večera na Olympijskom štadióne, kde domáci AS Rím zdolal AC Miláno 2:0 a udržal si tak nádej na zisk talianskeho titulu. Pjanič dal úvodný gól v závere prvého polčasu, keď doviedol svoje sólo až ku gólovej bodke.
      

Ešte v januári tréner PSG Laurent Blanc potvrdil, že Pjanič bol jedným z vytipovaných hráčov pre šampióna Ligue 1 a preto talianske média rozšírili informáciu, že v lete zrejme odíde. Rímsky AS vyhral deväť stretnutí v rade a v Serii A je na druhom mieste, pričom už má istú účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov 2014/2015. Na vedúci Juventus stráca päť bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies