Šabala z Dunajskej Stredy rozhodol o triumfe Lotyšska

NETKY.SK • 7 September 2016, 08:48 • 2 min
Šabala z Dunajskej Stredy rozhodol o triumfe Lotyšska

ANDORRA LA VELLA - Hrdinom utorňajšieho zápasu Andorra - Lotyšsko (0:1) v rámci kvalifikácie o postup na futbalové MS 2018 do Ruska bol hosťujúci útočník Valerijs Šabala.

slovakia

left justify in out

Kmeňový hráč belgického FC Bruggy, ktorý v tejto sezóne hosťuje v slovenskom tíme DAC Dunajská Streda, využil v 48. min zlé vybehnutie domáceho brankára a presnou hlavičkou rozhodol o úspešnom vstupe pobaltského mužstva do eliminácie.

 

"Prvý zápas kvalifikačného cyklu je vždy veľmi dôležitý. Máme tri body, takže môžeme byť radi za dobrý začiatok," cituje portál lsm.lv slová 21-ročného rodáka z Rigy. Kouč Lotyšov Marians Pahars priznal, že v Pyrenejach nečakal až taký náročný duel. "Bol to prvý zápas, chlapci boli dosť nervózni. Čelili sme náročným podmienkam: množstvu zranených hráčov, umelému trávniku, dlhému letu aj nadmorskej výške, na akú nie sme zvyknutí. Všetci vieme, čo ešte potrebujeme zlepšiť. V tejto chvíli je však najdôležitejšie, že máme tri body," skonštatoval lotyšský kouč, v minulosti opora anglického FC Southampton (1999-2006).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies