Saba na seba strháva pozornosť, šepká sa o ňom v Gréckom PAOK

NETKY.SK • 7 August 2015, 10:50 • 2 min
Saba na seba strháva pozornosť, šepká sa o ňom v Gréckom PAOK

ZLATÉ MORAVCE - Ak by aj šumy o záujme gréckeho futbalového klubu PAOK Solún o Erika Saba neboli pôvodne pravdivé, stredopoliar FC Spartak Trnava na seba vo štvrtkovom odvetnom stretnutí tretieho predkola Európskej ligy 2015/2016 určite strhol pozornosť.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný záložník patril na štadióne FC ViOn v Zlatých Moravciach k najlepším hráčom "andelov". "Erik hral opäť fantastický zápas," potvrdil na pozápasovej tlačovej besede trnavský kouč Juraj Jarábek. "Neviem, či odíde. Zachytil som nejaké šumy z Grécka, možno záujem. Samozrejme, je to vec financií a ponuky. Ak príde dobrá, každý je predajný. Spartak je oproti Solúnu malý klub, takže z toho žijeme. Uvidíme, ako zareaguje vedenie na prípadnú ponuku," rozhovoril sa tréner Jarábek po otázke agentúry SITA.


Samotný Sabo len stručne poznamenal, že zatiaľ nemá nič na stole, čiže je oficiálne hráčom Trnavy. Odchovanec FC Spartak nepochyboval o oprávnenosti postupu gréckeho súpera do play-off o účasť v skupinovej fáze EL: "PAOK dal gól vonku, to sa v Európe ráta. Momentálne majú väčšiu kvalitu, o tom sa ani nebudeme baviť."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies