S úsmevom a dobrou náladou idú veci lepšie. Dôkazom toho sú aj zdravotníci, ktorí si počas soboty zatancovali na “Matovičovu hitovku“

NETKY.SK • 1 November 2020, 16:02 • 2 min
S úsmevom a dobrou náladou idú veci lepšie. Dôkazom toho sú aj zdravotníci, ktorí si počas soboty zatancovali na “Matovičovu hitovku“

PRIBIŠ – Zdravotnícky personál baví internet. Opäť sa potvrdilo, že aj ťažké a náročné chvíle sa dajú lepšie zvládnuť s pozitívnym myslením a dobrou náladou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Virálne video zdravotníkov sa šíri sociálnymi sieťami a baví Slovákov. Po náročnom dni, kedy v sobotu zažili odberné miesta veľký nápor záujemcov o pretestovanie, si tento tím stihol ešte aj zatancovať. Skvelé „performance“ predviedli na hudobný mix poskladaný z Matovičovho bruselského vystúpenia pred kamerami, kedy si neuvedomil, že ide „naživo“.

 

 

Išlo o odberný tím číslo 34 v malej obci Pribiš, ktorý sa nachádza v okrese Dolný Kubín, kde bola epidemiologická situácia veľmi kritická. Tento okres, podobne ako v regiónoch Orava či Bardejov, bolo spustené pilotné testovanie už v priebehu minulého víkendu, ktoré odhalilo množstvo infikovaných ľudí.

 

Hrdinovia dnešných dní zároveň v statuse na Instagrame ľudí vyzvali, aby neváhali a pridali sa. Zároveň všetkým odkázali, že túto netradičnú situáciu v ktorej sa krajina ocitla, spoločnými silami zvládneme. 

 

Súvisiaci článok: Za sobotu bolo otestovaných viac ako 2,5 milióna ľudí, pribudli aj pozitívne prípady

 

 

Aktuálna situácia na odberných miestach je v porovnaní so včerajším dňom oveľa pokojnejšia a čakanie v na stery sa násobne znížili. Odberné miesta budú otvorené do 22:00 hodiny. Preto, ak ešte niekto zvažuje nechať sa pretestovať antigénovým testom, je ten správny čas. Záujemcovia taktiež môžu využiť webové stránky somvrade.sk alebo stránku ministerstva vnútra somzodpovedny.sk, kde nájdu všetky aktuálne informácie. 

 

Mohlo by vás zaujímať: Prvý deň celoplošného testovania bol pokojný, vyskytlo sa len pár výnimiek



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona