S touto sexy Poľkou sa neradno zahrávať, je krásna a mimoriadne ambiciózna

NETKY.SK • 5 Október 2017, 16:24 • 2 min
S touto sexy Poľkou sa neradno zahrávať, je krásna a mimoriadne ambiciózna

BRATISLAVA - Joanna Jedrzejczyková už od roku 2012, keď vstúpila do profišportu MMA, neokúsila trpkú chuť prehry. V UFC sa predstavila v roku 2014, majstrovský titul získala po štyroch zápasoch, odvtedy má za sebou štyri úspešné obhajoby. Panuje vo svojej váhe, ako kedysi Rounda Rouseyová.

slovakia

left justify in out

Rouseyovej sa podarilo úspešne obhájiť svoj titul 6-krát, tento rekord by chcela Joanna Jedrzejczyková prekonať a potom by chcela ovládnuť vyššiu váhovú kategóriu.

Joanna Jedrzejczyková povedala:"Teraz sa cítim neuveriteľne dobre. Som zdravá. Veľmi ľahko som spravila váhu pred každým svojím zápasom, tento rok by som sa chcela sústrediť hlavne na majstrovský opasok. Chcela by som vyrovnať rekord Rondi Rouseyovej, a potom okolo marca by som chcela mať ešte jeden zápas v tejto váhe a neskôr uvidíme. Je možné, že prejdem do 125 librovej divízie."

 

Joannu Jedrzejczykovú najbližšie uvidíme 4. novembra, keď bude obhajovať titul proti Rose Namajunasovej, ktorá zo svojich piatich zápasov vyhrala štyri. Podarilo sa jej poraziť Michelle Watersonovu, Teciu Torresovu alebo Paige VanZantovú .Fanúšikovia sa teda majú na čo tešiť. Ich vzájomný duel uvidíme na UFC 217 v New Yorku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies