S programovým vyhlásením vlády sme spokojní

NETKY.SK • 30 Júl 2010, 07:25 • 2 min
S programovým vyhlásením vlády sme spokojní

S programovým vyhlásením vlády sme spokojní - Politika Zamestnávatelia sú presvedčení, že programové vyhlásenie vlády je postavené tak, aby slovenskú ekonomiku naštartovalo a zefektívnilo trh práce. Sme s programovým vyhlásením vlády spokojní.

slovakia

left justify in out

Zamestnávatelia sú presvedčení, že programové vyhlásenie vlády je postavené tak, aby slovenskú ekonomiku naštartovalo a zefektívnilo trh práce.
"Sme s programovým vyhlásením vlády spokojní. Podľa mňa zabezpečí, že Slovensko sa z krízy dostane, že sa vytvoria nové pracovné miesta, a že to povedie k zlepšeniu životnej úrovne ľudí," povedal novinárom po stretnutí s premiérkou Ivetou Radičovou prezident Republikovej únie zamestnávateľov (RÚZ) Marián Jusko.
Podľa neho sa musia urýchlene prijať opatrenia, ktoré povedú k spružneniu trhu práce. "Trh práce musíme spružniť, dnes vo svete a v Európe je málo práce a keď je nejaká, musíme byť pružní a aktívni, aby sme ju dostali sem, aby ju mali naši ľudia," konštatoval Jusko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies