S našimi tipmi nešliapnete vedľa. Toto sú nie až také známe seriály, ale poriadne sa pri nich zabavíte!

NETKY.SK • 21 Február 2023, 10:00 • 2 min
S našimi tipmi nešliapnete vedľa. Toto sú nie až také známe seriály, ale poriadne sa pri nich zabavíte!

Ak by ste si radi odpočinuli, ak sa túžite zbaviť myšlienok, čo vás oberajú o pokoj, úsmevy a aj radosti všedného života, potom je pre vás najlepšie naladiť sa na veselú náladu aj prostredníctvom seriálov na to určených.

slovakia

left justify in out

Spôsobov, ako si dopriať chvíľu pre seba, je síce neúrekom, máme k dispozícii vane, knihy, čokolády a aj za kvapku vína, ale pri seriáli človek nemusí nič robiť. Môže sa len zapozerať na iné príbehy, ocitnúť sa v iných rodinách a hlavne sa poriadne, tak od srdca zasmiať.

 

Tieto seriály nie sú až také známe, lebo keď sa nám v mysli objaví slovné spojenie niečo zábavné na pozeranie, skôr siahame po klasikách, ako sú Priatelia, Teória veľkého tresku a iné, ale verte, s našimi tipmi vedľa nešliapnete.

 

Goldbergovci

 

Kedysi dávno, no dobre, asi nie až tak dávno, v 80. rokoch, sa jedna rodina snažila nejako to celé šialenstvo okolo výchovy detí, platenia účtov a manželského spolužitia zvládnuť. A ako sa im to podarilo?

 

Na ich škodu nie vždy šikovne, ale na naše šťastie vždy tak, aby nás rozosmiali. Nájdeme tam matku, ktorá materstvo berie veľmi vážne, o svojich deťoch má vysokú mienku, (vlastne prehnanú mienku) a je odhodlaná urobiť čokoľvek, naozaj čokoľvek, aby jej lásku oplácali objatiami. Je to žena, pre ktorú slovo nie nejestvuje, má skvelé dohadzovačské schopnosti (teda aspoň podľa jej názoru) a na každé riešenie nájde problém, ehm, nie, na každý problém nájde riešenie.

 

Ďalej je tu otec, absolútne nemotorný v spoločenských konverzáciách, len čo vojde do domu z práce, šup s nohavicami dolu, sadnúť do kresla a nech mu radšej všetci dajú pokoj.

 

A, samozrejme, tri detičky, s ktorými puberta máva, jedna príťažlivá dievčina, jeden múdry ale čudný a najmladší zbláznený do filmovania.

 

Tvorcom seriálu je Adam F. Goldberg, je to takmer autobiografické spomínanie na jeho detstvo a okrem vedra zábavy si užijete aj nostalgické spomínanie na hudbu, módu a dilemy tých rokov.

 

 

Moja rodina

 

Keby ste bláznivých rodín nemali náhodou dosť, máme pre vás ďalší tip, v ktorom je jedna domácnosť hore nohami. Obísť ho by bola chyba, nevieme si totiž predstaviť kohokoľvek, kto by si pozrel čo i len jednu časť a tvár by mu zostala zamračená.

 

Ben je zubár, hlava rodiny, cynický, na všetko má odpoveď a má aj veľkú smolu. Tak napríklad ako zubár nutne potrebuje aj svoju asistentku a akosi sa mu nedarí nijakú nájsť. Niežeby sa nik na pozíciu nehlásil, práve naopak, ale keď sú to všetci babráci, podivíni alebo ľudia, pre ktorých ani nie je vhodné prirovnanie.

 

Jeho žena, tá je posadnutá nadvládou, ach, ona presne odhadne, čo, kto, kedy a ako a neopovážte sa jej pliesť do cesty! Pravdaže, ani tu nechýbajú deti so svojimi názormi, ktoré jednak bojujú medzi sebou, a jednak aj s rodičmi.

 

 

Melissa a Joey

 

Melissa si rozbieha celkom slušnú kariéru v politike a ešte rozbehnutejší sa zdá jej ľúbostný život. Afér bolo veeeľa, veľmi veľa, teda nechápte to zle, nie je nemravná či čosi také, len jednoducho sa nebránila zábave.

A potom jej sestru odsúdia za podvod, ona sa ujme úlohy, ťažkej úlohy, že vychová jej dve deti, a keďže si je dobre vedomá svojich slabých stránok, rozhodne sa rýchlo, áno, chcelo by to pestúnku.

 

Joey je dokonalý, varí, má netradičné výchovné metódy, kedysi si vzal zlatokopku a tá práca je pre neho ako stvorená. Čo na tom, že je muž, nech zmiznú všetky stereotypy!

 

 

Príťažlivosť medzi Melissou a pestúnom je priam hmatateľná, ale ako to už býva, kým si to obaja uvedomia, prejde nejaká tá séria. Pripravte sa, toto bude romantické, úsmevné a ešte raz úsmevné.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies