S Marcelom Hossom odchádza z Plzne do Třinca aj Ján Sýkora

NETKY.SK • 15 December 2015, 09:04 • 2 min
S Marcelom Hossom odchádza z Plzne do Třinca aj Ján Sýkora

PLZEŇ - Slovenský hokejista Marcel Hossa by mal čoskoro zmeniť dres v rámci najvyššej českej súťaže.

slovakia

left justify in out

"HC Oceláři Třinec intenzívne rokuje s klubom HC Škoda Plzeň o prestupe 34-ročného útočníka.  Všetko by malo byť uzavreté v najbližších dňoch," referoval v pondelok podvečer třinecký klub prostredníctvom facebooku.

 

Okrem Marcela Hossu odchádza z českého extraligového klubu HC Škoda Plzeň do konkurenčného Třinca aj ďalší slovenský hokejový útočník Ján Sýkora. "Oceliari" ho získali v utorok výmenou za Eriku Hrňu. Hosťovanie oboch hráčov potrvá do konca januára 2016, informovali internetové stránky oboch klubov.

 

Dvadsaťpäťročný Sýkora nastúpil v prebiehajúcom ročníku českej Tipsport extraligy na 27 zápasov, v ktorých strelil päť gólov a pri ďalších šiestich asistoval. "Janko Sýkora sa v tejto sezóne trápil a chceme mu pomôcť, aby sa opäť naštartoval. Rovnako tak Erik Hrňa ako celý Třinec neprežíval vydarené obdobie, ale veríme v jeho schopnosti a strelecké umenie, ktoré v sebe má. Veríme, že táto výmena pomôže obom hráčom i klubom," povedal pre web HC Škoda športový manažér Plzne Tomáš Vlasák.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies