S Lašákom už v Liberci nepočítajú, zaslúžil by si dôstojnejšiu rozlúčku

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 12:42 • 2 min
S Lašákom už v Liberci nepočítajú, zaslúžil by si dôstojnejšiu rozlúčku

LIBEREC - Hokejový brankár Ján Lašák ukončil pôsobenie v Liberci. Vedenie vlaňajšieho českého majstra ukončilo so svetovým šampiónom 2002 spoluprácu. Lašákovi sa skončila pod Ještědom zmluva a novú mu už neponúkli.

slovakia

left justify in out

"Nebolo to pre nás ľahké rozhodnutie. Janko je brankár vysokých kvalít, čo počas kariéry veľakrát potvrdil ako na medzinárodnej, tak aj na klubovej scéne. V Liberci je podpísaný pod najvýraznejšie úspechy klubu. Aj tak sme sa rozhodli vzhľadom na našu stratégiu v doplňovaní kádra ďalší kontrakt hráčovi neponúknuť. V novom ročníku chceme výrazne stavať na Romanovi Willovi, ktorého vo dvojici doplníme ďalším brankárom. Bohužiaľ, v hektických dňoch bezprostredne po skončení sezóny nebolo možné sa s Jánom Lašákom rozlúčiť dôstojnejšie," uviedol na klubovom webe športový riaditeľ a tréner Liberca Filip Pešán.

Úlohu v Lašákovom konci možno zohralo jeho zranenie z posledného finále s Kometou Brno. Tridsaťosemročný brankár pôsobil v Liberci od sezóny 2013/14, počas kariéry chytal aj v NHL či KHL.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies