S kradnutou kartou vybrala peniaze,hrozí jej až päť rokov

NETKY.SK • 19 September 2013, 10:27 • 2 min
S kradnutou kartou vybrala peniaze,hrozí jej až päť rokov

BRATISLAVA - Mladá Bulharka ukradla platobnú kartu, vybrala si v bankomate peniaze, policajti ju však vypátrali na základe kamerových záznamov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná cudzinka vyčíňala v obchodnom centre na Ivanskej ceste v Bratislave. Z kabelky zobrala peňaženku s asi 400 eurami, dokladmi a rôznymi kartami a z bankomatu potom vybrala ďalších 600 eur. Mladú zlodejku policajti zadržali, skončila v policajnej cele. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, vyšetrovateľ ju obvinil z krádeže a neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty a predloží aj návrh na jej vzatie do väzby. V prípade dokázania viny jej hrozí trest jeden až päť rokov.

Až dva roky môže stráviť za mrežami 32-ročný Vladimír, ktorý obral o štyri roky mladšiu ženu o 400 eur. Žena prišla o peniaze krátko po tom, ako si ich vybrala z bankomatu. Bratislavčan čelí obvineniam z krádeže, polícia prípad rieši v tzv. super rýchlom konaní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona