S Joan Rivers sa prišlo rozlúčiť množstvo známych osobností

NETKY.SK • 8 September 2014, 07:41 • 2 min
S Joan Rivers sa prišlo rozlúčiť množstvo známych osobností

NEW YORK - V newyorskom chráme Emanu-El sa v nedeľu uskutočnila posledná rozlúčka s americkou moderátorkou, zabávačkou a herečkou Joan Rivers, ktorá skonala 4. septembra vo veku 81 rokov.

slovakia

left justify in out

Na smútočnom obrade sa okrem rodinných príslušníkov zúčastnilo aj množstvo známych osobností ako napríklad Whoopi Goldberg, Diane Sawyer, Ozzy Osbourne, Kelly Osbourne, Hugh Jackman, Donald Trump, Howard Stern, Barbara Walters či Sarah Jessica Parker s manželom Matthewom Broderickom.

 

Na úvod rozlúčky zaspievali členovia zboru New York City Gay Men's Chorus, po nich sa pomodlil rabín Joshua Davidson a následne zaspievala broadwayská herečka Audra McDonald. Potom predniesli smútočnú reč rozhlasový moderátor Howard Stern, moderátorkina dobrá priateľka Margie Stern, novinárka Cindy Adams a nakoniec aj dcéra Melissa Rivers. Ku koncu viac ako hodinového obradu ešte zaspieval herec Hugh Jackman, po ňom ešte nasledovali záverečné modlitby. 

 

Joan Rivers, vlastným menom Joan Alexandra Molinsky, sa narodila 8. júna 1933 v New Yorku. V rokoch 1986 až 1987 sa podieľala na relácii The Late Show Starring Joan Rivers, neskôr moderovala The Joan Rivers Show (1989 - 1993), za ktorú získala v roku 1990 cenu Emmy. Objavila sa aj v snímkach Plavec (1968), Muppetovci dobývajú Manhattan (1984), Šesť vrážd stačí, mamička (1994), Goosed (1999) alebo Praktikantka (2000). Známa moderátorka zomrela týždeň po tom, ako sa jej počas operácie hlasiviek na klinike v newyorskej štvrti Yorkville zastavilo srdce. Následne ju previezli do nemocnice Mount Sinai, kde ju uviedli do umelého spánku. Presná príčina úmrtia zatiaľ nie je známa. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona