S Hodgsonom budú Angličania rokovať o zmluve až po ME

NETKY.SK • 9 September 2015, 18:38 • 2 min
S Hodgsonom budú Angličania rokovať o zmluve až po ME

MANCHESTER - Anglická futbalová asociácia (FA) bude s trénerom reprezentácie Royom Hodgsonom rokovať o novej zmluve až po skončení majstrovstiev Európy 2016.

slovakia

left justify in out

Podľa šéfa exekutívy Martina Glenna sa chce FA vyhnúť podobným problémom ako mala s bývalým trénerom Fabiom Capellom. Informovala agentúra Reuters.

"Roy s tým nemá žiadny problém a on ako nikto iný chápe, že rozhodujú výsledky. Nechceme sa dostať do pozície v akej sme boli s Fabiom Capellom po majstrovstvách sveta 2010," povedal Glenn. Taliansky kouč podpísal nový kontrakt pred MS v Juhoafrickej republike, kde Angličania napokon vypadli už v osemfinále po prehre 1:4 s Nemeckom. Napriek neúspechu ostal na lavičke Albiónu až do februára 2012.

 

Angličania v kvalifikácii ME 2016 vyhrali zatiaľ všetkých osem zápasov v E-skupine a už majú istú miestenku na kontinentálny šampionát vo Francúzsku. V kvalifikácii MS 2018 budú jedným zo súperov Slovenska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies