Söderling sa v marci vráti, ale len medzi veteránmi v debli

NETKY.SK • 25 November 2016, 12:48 • 2 min
Söderling sa v marci vráti, ale len medzi veteránmi v debli

ŠTOKHOLM - Švédsky tenista Robin Söderling sa 8. - 10. marca 2017 vráti do súťažného diania po takmer šiestich rokoch odmlky, ale bude to len na veteránskej scéne a vo štvorhre.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný finalista parížskeho antukového grandslamového Roland Garros 2009 aj 2010 si zahrá debla po boku krajana Thomasa Enqvista proti švédsko-austrálskemu páru Jonas Björkman, Mark Philippoussis v rámci podujatia Kings of Tennis zo seriálu ATP Champions Tour. Okrem spomenutých Björkmana a Philippoussisa sa vo dvojhre vo švédskej metropole predstavia Španiel Juan Carlos Ferrero, Francúz Arnaud Clément a domáci Magnus Larsson. Niekdajší štvrtý muž singlového renkingu Söderling naposledy bol v akcii v júli 2011 vo švédskom Bastade, kde získal svoj jubilejný 10. titul vo dvojhre v kariére, potom ho odstavila mononukleóza. Koniec kariéry po niekoľkých pokusoch o comeback oznámil 23. decembra 2015. Informácie sú z webu Expressen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies