S Coldplay vystúpi počas Super Bowlu aj orchester

NETKY.SK • 29 Január 2016, 10:02 • 2 min
S Coldplay vystúpi počas Super Bowlu aj orchester

LOS ANGELES - S anglickou kapelou Coldplay vystúpi v polčasovej prestávke 50. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL) aj Youth Orchestra Los Angeles (YOLA).

slovakia

left justify in out

Hudobné teleso sa predstaví pod taktovkou 35-ročného venezuelského dirigenta Gustava Dudamela. "Pre YOLA je to úžasná česť a jedinečná príležitosť predviesť sa a je to takisto pocta všetkým mládežníckym orchestrom na svete. Budeme hrať pre mladých z celého sveta, môžeme ich tak inšpirovať k vytvoreniu lepšieho života a lepšej budúcnosti," uviedol Dudamel.

 

Rodák z mesta Barquisimeto založil orchester v roku 2007. Zapojilo sa doň už viac ako 700 ľudí vo veku od šesť do 18 rokov.


Tohtoročné finále sa bude konať 7. februára v kalifornskom meste Santa Clara. Agentúre AP sponzor podujatia Pepsi nedávno potvrdil, že na pódiu sa ukáže aj speváčka Beyoncé. Televízny program Entertainment Tonight zas uviedol, že počas večera sa predstaví aj Bruno Mars.


Minuloročné finále sa konalo 1. februára v Glendale v Arizone. Hlavnou hviezdou polčasovej prestávky bola speváčka Katy Perry, ku ktorej sa pripojili aj Lenny Kravitz a Missy Elliott. Šou sledovalo približne 118,5 milióna divákov a diváčok, pričom išlo o najväčšie publikum v histórii tohto špeciálneho programu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies