S Coldplay vystúpi počas Super Bowlu aj Beyoncé

NETKY.SK • 8 Január 2016, 11:20 • 2 min
S Coldplay vystúpi počas Super Bowlu aj Beyoncé

LOS ANGELES - S anglickou kapelou Coldplay vystúpi v polčasovej prestávke 50. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), aj speváčka Beyoncé. Správu, o ktorej sa klebetilo už dlhšie, potvrdil agentúre AP sponzor podujatia Pepsi. Tohtoročné finále sa bude konať 7. februára v kalifornskom meste Santa Clara.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná Beyoncé, ktorá sa preslávila v už nefungujúcej skupine Destiny's Child, vystúpila na podujatí aj v roku 2013. Vtedy sa s ňou na pódiu v New Orleans ukázali aj niekdajšie kolegyne zo spomínanej formácie Kelly Rowland a Michelle Williams. Manželka rappera Jay Z, ktorá má na konte hity ako Crazy in Love (feat. Jay Z), Baby Boy (feat. Sean Paul), Irreplaceable či If I Were a Boy, spolupracovala s Coldplay aj na ich najnovšom albume A Head Full of Dreams (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona