S akciami Kofoly sa dnes začína obchodovať na pražskej burze

NETKY.SK • 2 December 2015, 10:20 • 2 min
S akciami Kofoly sa dnes začína obchodovať na pražskej burze

PRAHA/BRATISLAVA - Verejná ponuka akcií Kofoly ČeskoSlovensko dostala poslednú jasnú kontúru a nič tak nebráni tomu, aby sa s akciami mohlo začať dnes obchodovať na pražskej burze.

slovakia

left justify in out

Jeden zo súčasných akcionárov Kofoly Enterprise Investors na základe pozitívneho ohlasu investorskej verejnosti nakoniec predáva 1.225.000 existujúcich akcií. Kofola navyšuje základný kapitál o ďalších 275.000 nových akcií. Celkom tak bolo umiestnených 1.500.000 akcií. Objednávky inštitucionálnych investorov nad predávaný objem akcií boli krátené. Konečná cena za jednu akciu je 510 Kč.

 

Spoločnosť Kofola už skôr oznámila, že stojí o účasť retailových investorov, ktorí tiež prejavili vysoký záujem, celkovo si objednali viac ako 250.000 ks a spoločnosť sa tak rozhodla objednávky nekrátiť a uspokojiť ich v plnej výške.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona