Rytmus so symfonickým orchestrom pridávajú druhý koncert

NETKY.SK • 11 September 2017, 13:03 • 2 min
Rytmus so symfonickým orchestrom pridávajú druhý koncert

BRATISLAVA - Pripravovaný koncert Rytmusa so symfonickým orchestrom vyvolal nevšedný záujem. Ten je tak veľký, že jeden nestačí. Tri a pol mesiaca pred týmto špeciálnym vianočným eventom je totiž vypredaných 90 percent lístkov. Organizátori sa preto rozhodli vyjsť v ústrety fanúšikom a pridať ešte jeden koncert.

slovakia

left justify in out

Oba koncerty budú 26. decembra v Incheba Expo Aréne, pridaný koncert však v skoršom čase, už o 16.30 h. Ten druhý, pôvodný, začne o 21. hodine.

 

„Potvrdzuje sa, že sme spravili správny krok v správnom bode mojej kariéry. Tento projekt som mal v hlave už niekoľko rokov dozadu, ale oplatilo sa byť trpezlivý. Úprimne sa z toho teším,“ vraví Patrik „Rytmus“ Vrbovský.

 

„Bolo pre nás neuveriteľným zistením, aký je dopyt po tomto koncerte. Mať skoro vypredané tri a pol mesiaca pred koncertom je krásny pocit. No zároveň sme si uvedomili, že jedným koncertom dopyt ľudí neuspokojíme a preto pridávame ďalší,“ dodáva riaditeľ organizátorskej agentúry Evency Marko Šebesta.

 

„Ukazuje sa, že Patrikovo publikum je už dospelé a chce ho vidieť v rovine, v akej ho doteraz nepoznalo. Pochopte, značná čas jeho fanúšikov sú dnes už otcovia a žijú rodinný život. Dospeli spolu s ním a chodiť na koncerty do klubov a stretávať sa s mladšou generáciou im nie je veľmi po chuti,“ dodáva Šebesta.

 

Rytmusove najväčšie hity pre tento projekt upravoval klavirista, skladateľ a aranžér Ľuboš Šrámek. Projekt bude režírovať uznávaný Pavol Hudák. Aj tieto mená sú zárukou, že tento Rytmusov špeciálny vianočný darček bude niečím, čo Slovensko ešte nezažilo.

Vstupenky sú len na sedenie, k dostaniu sú v sieti Ticketportal.sk. TASR informovala PR manažérka agentúry Propaganda House Eva Sládková.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies