Rýchlokorčuliarka Czerwonková sa zrazila s traktorom, má zlomený stavec

NETKY.SK • 5 August 2014, 13:20 • 2 min
Rýchlokorčuliarka Czerwonková sa zrazila s traktorom, má zlomený stavec

VARŠAVA - Nepríjemnú nehodu s krutými následkami zažila elitná poľská rýchlokorčuliarka Natalia Czerwonková. Dvadsaťpäťročná reprezentantka sa pri tréningu na bicykli zrazila so zaparkovaným traktorom a z kolízie si odniesla vážne zranenia hlavy a chrbtice. Informoval o tom portál sport.pl.

slovakia

left justify in out

Czerwonkovej po nehode pomohol tréner Arkadiusz Skoneczny, ktorý sa ju vydal hľadať, keď dlho neprichádzala na dohodnuté miesto. Po prvom vyšetrení v Tomaszowe ju previezli do vojenskej nemocnice v Lodži. Podľa lekárov má zlomený jeden stavec, jej život však nie je v ohrození.

 

"Človek si pol roka dopredu plánuje sezónu a potom sa stane toto. Možno bude lepšie žiť zo dňa na deň a toľko neplánovať. Zlomenina stavca + dvanásť stehov = zrážka s traktorom," napísala rýchlokorčuliarka na svojom facebookovom profile, kam pridala aj fotografiu so spevňujúcim límcom na krku.

 

 

 

 

 

Czerwonková je dvojnásobnou medailistkou z MS v stíhacích pretekoch družstiev, v Heerenveene 2012 získala bronz a vlani na svetovom šampionáte v Soči striebro. V čiernomorskom stredisku vybojovala v rovnakej disciplíne striebornú medailu aj na februárových ZOH.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies