Rýchlo a zbesilo 7 uvedú do kín o týždeň skôr

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 12:10 • 2 min
Rýchlo a zbesilo 7 uvedú do kín o týždeň skôr

LOS ANGELES - Snímku Rýchlo a zbesilo 7, ktorej nakrúcanie skomplikovalo tragické úmrtie herca Paula Walkera v novembri minulého roku, uvedú do amerických kín 3. apríla 2015, teda o týždeň skôr ako jej tvorcovia plánovali. Informovala o tom spoločnosť Universal Pictures, ktorá zmenu dátumu oznámila prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

Film sa mal pôvodne do kín dostať už počas tohto leta, po smrti predstaviteľa bývalého policajta Briana O'Connera však museli odsunúť premiéru až na rok 2015.

 

Nakrúcanie siedmeho Rýchlo a zbesilo pokračuje od apríla s upraveným scenárom, keďže Walker pred smrťou stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény dorábajú s dvojníkom a tiež s bratmi zosnulého herca, Calebom a Codym. V postprodukcii napokon tvorcovia použijú technológiu CGI (computer-generated imagery, pozn. SITA) a dosiaľ nezverejnené zábery nakrútené pre predchádzajúce filmy zo série. 

 

V snímke diváci a diváčky okrem zosnulého Walkera uvidia aj Vina Diesela, ktorý je zároveň aj producentom, či Michelle Rodriguez. Predstavia sa v nej aj Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Christopher „Ludacris“ Bridges, Lucas Black, Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa alebo Kurt Russell. Réžie podľa scenára Chrisa Morgana sa ujal James Wan. 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies