Rýchlik z Košíc do Bratislavy sa zrazil s nákladným autom, doprava je prerušená

NETKY.SK • 11 September 2021, 11:23 • 2 min
Rýchlik z Košíc do Bratislavy sa zrazil s nákladným autom, doprava je prerušená

BRATISLAVA - Nákladné vozidlo ostalo stáť na železničnom priecestí pre poruchu. Posádke sa podarilo kabínu opustiť pred nárazom.

slovakia

left justify in out

Rýchlik z Košíc do Bratislavy sa pri obci Letanovce v okrese Spišská Nová Ves zrazil s nákladným autom, ktoré dostalo na železničnom priecestí poruchu. Posádka stihla z vozidla vyskočiť. Na prvom vozni vlaku sa v dôsledku nárazu rozbilo sklo, jedna osoba utrpela zranenia. Doprava je na danom úseku prerušená. 

 

K nehode malo podľa hovorcu Železničnej spoločnosti Slovensko Kováča dôjsť v sobotu ráno o 9.10 hodine, ide o rýchlik 604 Tatran. "Doprava je nahradená autobusmi. Cestujúci musia rátať s meškaním vlakov, pretože k zrážke došlo na hlavnom železničnom ťahu. Jedna osoba bola zranená a ďalšia bola v dôsledku šoku prevezená do nemocnice," vysvetlil.

"Pravdepodobne došlo k poruche vozidla na priecestí. Vodič ešte z neho stihol vyskočil a nejakým spôsobom sa snažil mávať na rušňovodiča. Avšak tam je rýchlosť 100 kilometrov za hodinu, čiže on nedokáže zabrzdiť na krátkej vzdialenosti," poznamenal Kováč.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies