Rýchla, komfortná, chytrá: Nová domáca nabíjacia stanica pre elektrické a plug-in hybridné vozidlá

NETKY.SK • 9 Október 2014, 10:17 • 2 min
Rýchla, komfortná, chytrá: Nová domáca nabíjacia stanica pre elektrické a plug-in hybridné vozidlá

BRATISLAVA - V rámci prístupu 360º ELECTRIC pripravilo BMW aj druhú domácu nabíjaciu stanicu – BMW i Wallbox Pro určenú pre elektrické a plug-in hybridné vozidlá.

slovakia

left justify in out

Nabíjacia stanica BMW i Wallbox Pro je navrhnutá pre rýchlejšie nabíjanie než stanica BMW i Wallbox Pure, súčasne ponúka jednoduchšiu obsluhu, rovnako tak ako nové vyspelé funkcie pre dobíjanie, vrátane možnosti využívať vlastnú elektrinu, prípadne aj možnosti integrácie do systémov takzvaných chytrých domácností. K dispozícii je tiež inštalačný servis kvalifikovaných expertov, ktorí nabíjačku pripoja a sprevádzkujú.

 

Nabíjačka BMW i Wallbox Pro je schopná nabíjať výkonom až 7,4 kW, čo významne skracuje dobíjacie čas. Vysokonapäťový akumulátor BMW i3 sa na 80% svojej kapacity nabije počas iba troch hodín. Nabíjaciu stanicu BMW i Wallbox Pre je možné používať aj pre nabíjanie vozidiel iných značiek, vybavených európskym konektorom Type 2.

 

Pre obsluhu nabíjacej stanice BMW i Wallbox Pro sa používa 7-palcový farebný dotykový displej. LED farebné trubice po stranách nabíjačky indikujú stav zariadenia aj pri pohľade z diaľky. Informácie o nabíjaní možno prenášať aj pomocou aplikácie BMW i Wallbox Remote takisto do mobilného telefónu. Jednou z funkcií nabíjačky vyrobenej z materiálov šetrných k životnému prostredia je aj možnosť nastavenia niekoľkých užívateľských účtov a priraďovanie jednotlivých nabíjacích cyklov k týmto účtom. Tým sa uľahčí vyúčtovanie v rámci niekoľkých užívateľov. Nabíjačka BMW i Wallbox Pro sa dodáva v rámci Originálneho príslušenstva BMW a je určená pre vnútorné i vonkajšie použitie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies