Rybníček zriadil post druhého zástupcu primátora

NETKY.SK • 16 Január 2017, 17:31 • 2 min
Rybníček zriadil post druhého zástupcu primátora

TRENČÍN – Primátor Trenčína Richard Rybníček poveril od 16. januára výkonom funkcie druhého zástupcu primátora poslanca Patrika Žáka.

slovakia

left justify in out

Rybníčka doteraz zastupoval len Ján Forgáč, funkcia druhého viceprimátora v tomto volebnom období zatiaľ zriadená nebola. Žák bude podľa zásad odmeňovania poslancov poberať odmenu 450 eur v hrubom. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.

 

Druhému zástupcovi primátora určil Rybníček zastupovanie v oblasti prípravy nového webového sídla Trenčína, v príprave mediálnych výstupov mesta, ďalej mu zveril koordináciu v oblasti IT technológií a koordináciu činností spojených s uchádzaním sa mesta o dotácie a iné nenávratné príspevky. Druhý zástupca primátora však podľa poverenia nemôže podpisovať zmluvy a akékoľvek iné dokumenty, z ktorých by Mestu Trenčín vznikali finančné záväzky. Nemôže tiež podpisovať rozhodnutia Mesta Trenčín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies